Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızartılmış Soğan Halkaları (Yalancı Kalamar)

Kızartılmış Soğan Halkaları (Yalancı Kalamar)
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kizartilmis-sogan-halkalari-yalanci-kalamar.jpg

Kızartılmış Soğan Halkaları (Yalancı Kalamar) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet iri kuru soğan
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı maden suyu
  • 1 çay çay kaşığı tuz
  • 1 çay çay kaşığı karabiber
  • Galeta unu ve kızartmak için sıvı yağ

Kızartılmış Soğan Halkaları (Yalancı Kalamar) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle soğanı soyup halka formunda doğrayalım tek tek ayıralım.
  2. Un, nişasta, karabiber ve tuzu geniş bir kapta karıştıralım soğan halkalarının hepsini içersine alalım harmanlayalım unlar biraz yapışacaktır daha sonra farklı bir kaba soğanları alalım.
  3. Kalan unlu karışımın içerisine yumurta ve maden suyunu ekleyip pürüzsüz olana kadar çırpalım. Kıvamı krep hamuru üzere akışkan halde olsun.
  4. Soğanları bu harca batırıp daha sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartalım.
  5. Biraz uğraştırıyor ancak lezzeti şahane, yalancı kalamar da denilebilir. Deneyecek olanlara afiyet olsun ????.
 
858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt