iltasyazilim
FD Üye
Baylar yada bayanlar ben bir kizi cok seviyorum ve vikma teklifi ettim en basta biraz ilgilendi daha sonra yanıt vermeden yelken direği kesti bununla konustum umudumu kayip etmemistim saatin 4 unde bunun en yakin arkadasi bana mesaj atti iste örnek diyorum benim kizin sıradan cagla caglanin sevgilisi var diye kim dedim biri iste dedi bende 1 hafta gectiktek daha sonra artik umudumu kayip etmistim lakin whatsapptan hic bilmedigim bir numara cagla ile cocuk ayrildigi gun bana mesaj atti 1 2 soru sordum artik cagla oldugundan emindim ayrildiklarini bilmedigim rolunu oynadim olur ya ayrilmislardir son durumlarina baktin mi falan dedi sonradan konusmamiz devam etti kendini azıcık pazarlamaya calisti yani hakkinda data verdi daha dogrusu sonradan birden degisti whatsapptan engelledi falan tavsiyelwrinizi alayim napiyim suan hala konusuyoruz devam edeyimmi edeceksem nasil edeyim tavsiyelerinizi soyleyin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.