Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızı seviyorum ve Sizce söylemelimiyim ?

Kızı seviyorum ve Sizce söylemelimiyim ?
0
246

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar, Kıza aşığım seviyorum, o da beni seviyor diye Hissediyorum ve tahmin ediyorum Hedefim evlenmek yaşım 17 sizce çoktan rengimi belirli edeyim mi ? Kız köyde yaşıyor ben ise istanbulda yaşıyorum yaz olduğunda köye gidiyorum sizce gittiğimde söyliyim mi elimden kaçirmiyim sonradan ?

Similar threads

Merhaba Lütfen yardımcı olun Konu: Ben İstanbulda yaşıyorum Geçen yıl köy'e gittim Her yıl giderim Sevdiğim kız köy'de yaşıyor Ben o kızı seviyorum Ve sıkça göz göze geldik ben birazcık da olsa sevdiğimi belli etmeye çalıştım, ve oda bana karşı boş değil bence Sizce bu sene köye gittiğimde onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Merhaba ilk önce herkese Bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum sizinle, Arkadaşlar anlamıyorum, bu devirdeki kızlarla nasıl çıkılır, sevgili olunur oysa ? Söz dinliyomuş yapacakları için mi yoksa yüzüme gülüp arkamdan kuyu kazıcakları için mi ? Dürüstlük kalmadı mı hiç ? Çoğu kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhabalaarrr yaşım 24 ünideyimerkek arkadaşım benden yaşça büyük ve iş sahibi bir adam Aramızda ufak tefek sorunlar dıştan ilişkimiz akıcı ilerliyor Ama değişik bir ilişki söz konusu da diyebilirim Adamın çok farklı bir hayatı var biraz girift ama ön planda olduğumu söyleyemem açıkçası Bu beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Merhabalar sevgili nicealem üyeleri ve aşk doktorları Acilen konuma şöyle bir antre yapmak istiyorum 20 yaşında ikizler burcuyum bir kızdan fazla derece hoşlandım ve telefon numarasını alabilmek için bile türlü çabalara girdim En son abimin nişanlısının bunun komşusu oldugunu duyunca telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
En guzel msn nickleri ve guzek sozler Super Msn Nickleri Guzel Sozler Msn nickleri ve nickler Hepsi birbirinden guzel msn nickleri Super sozler hepsi burada aradığınız en guzel msn nicklerini sayfamızda bulabilirsiniz Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt