Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızım toplu ayinde öldürüldü

Kızım toplu ayinde öldürüldü
0
51

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Münevver'in tırnaklarından çıkan bayan DNA'sı üstüne Baba Karabulut'tan acayip açıklamalar geldi Baba, tırnaktaki DNA'nın sebebini anlattı
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Adli Tıp Kurumu ’nun savcılığa verdiği raporları değerlendirdi Olayın birincil gününden beri Cem Garipoğlu ’nun cinayeti kimsesiz işlemediğine inandığını söyleyerek, “Garipoğlu ailesi topluca ayin yaptı iddiasında bulundu

TAKMA TIRNAK KULLANIRDI, KADIN DNA'SI NORMALDİR

Baba Karabulut, kızı Münevver'in tırnaklarında birden artı kadının DNA ’sına rastlanılması, sutyeninde de Garipoğlu ailesindeki erkeklere ait DNA ’lar tespit edilmesi üstüne şunları söyledi:

''Rahmetli kızım takma tırnak kullanırdı Tırnaklarında bir bayana ait doku izlerinin çıkması gayet normaldir Ben olayın ilk günüden bugüne değin bu cinayeti Cem Gariboğlu ’nun tek başına işlediğine asla ve asla inanmadım İnanmakta istemiyorum

O EVDE GARİPOĞLU AİLESİ AYİN YAPTI

Cem Gariboğlu, kızımı o eve tek başına götürmedi Kızım o eve getirildi O evde ayin yapıldı Garipoğlu ailesi ayin yaptı Garipoğlu ailesindeki ırk zaten insan değiller Bu bayana ait olan dokular annesine veyahut babasının beraber yaşadığı Gülşen diye bir bayana ait olabilir Bundan Böyle yavaşça çember daralıyor İnanıyorum ama bu katilleri devlet en kısa zamanda çıkartacaktır

CUMHURBAŞKANI GÜL'E TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Gül ’e teşekkür eden Karabulut, “Adli Tıp ’la ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun En sonunda el attı El attı rapor rapor çıktı Şükürler olsun'' dedi

Cinayetin üzerinin örtülmemesini isteyen Süreyya Karabulut, şöyle konuştu:

“Sayın Başbakanımızdan rica ediyorum Kendisi bir babadır, kendisi bir devlet adamıdır Bu konuya lütfen duyarlı olsun Sayın Başbakan benim evladım gitti, canım, kanım gitti Her anne baba gibi bizlerde evladımızı sokakta bulmadık Biz de evladımızı düşünüyoruz Evladımıza sahip çıkmadık değil Fazlasıyla sahip çıktık Şunu andırmak istiyorum Çocuğum sabahtan 8 de okula gitti, akşam 7 de çöp konteynırında ölüsü bulundu Gecenin 3 ’ün de, 5 ’in de çöp kutusunda ölüsü bulunmadı Sayın Başbakan, sizin ne kadar sağduyu olduğunuzu eksik buçuk bilirim Lütfen bu konuya duyarlı olun 70 milyon bu cinayetin aydınlatılmasını istiyor Mezarlığına Ankara ’dan, İzmir ’den, Samsun ’dan, Antalya ’dan akın akın ziyaretçileri geliyor Yapmayın, bu cinayetin üzerini örtmeyin, örttürmeyin

'GARİPOĞLU AİLESİ ADLİ TIP'I SATIN ALDI' İDDİASI

Karabulut, Adli Tıp Kurumu ile ilgili ise şu iddiada bulundu:

“Adli Tıp Kurumu ’nun spermleri kalkıp da kızımın küloduna yerleştirmesi, hata olmuştur, olabilir Ama ben pek düşünemiyorum Garipoğlu ailesi Adli Tıp ’ı satın aldı diye düşünüyorum Bundan Böyle bu paranın geçemeyeceği noktalar olsun Artık yeter Evlat gitti Ama nasıl gitti Bunu araştırın Bu cinayetin arkası karanlık Satanist grupların ve internetteki bu sayfaları kapattırın Bu grupların ucu Amerika ’ya değin gidiyor Bu satanist gruplar sadece Münevver ’imin canını almadı birçok insanın canını aldı Daha da alacaktır Ve Münevver ’in oysa birincil cinayet değil Ben şunu söylüyorum katilleri devlet saklıyor, devlet kurumundaki tahsis yapan halk para karşılığı yol verdiler Katilleri yakalamadılar Adli Tıp ’ta o raporların nasıl çirkin işlerle değiştirildiğini biliyorum En son benim başıma geldi Lütfen bu işin üzerini kapatmayın

FİLM BİR ŞEY VERECEKSE MÜSADE VERİRİM

Münevver Karabulut ’un hayatını anlatan filmin çekileceğinin sorulması üstüne Karabulut, “Eğitim benim için en büyük hazinedir Eğer oysa, bu film gençliğe birşeyler verecekse ast oysa müsade veririm Ama rant olayı olursa, buna asla izin vermem İnsanlara birşeyler verebilecekse eğer, arkasında canımla, kanımla durmaya hazırım diye konuştu

Alıntı *

858,510Konular
980,885Mesajlar
30,744Kullanıcılar
wweSon üye
Üst Alt