Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızlar belim ağrıyorr

kızlar belim ağrıyorr
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kızlar belim ağrıyorr selamlar kızlar benim adetime iki hatta üç hafta kala adet sancısına aynı ağrılarım başladışimdi adetime bir hafta var lakin sancılar aralıklarla devam ediyortuvalete sık çıkıyorum birde bel ağrım varbiraz ayakta kalsam belim kopacak gibi ağrıyorsizce hamile olabilir miyimm??  

Similar threads

Hic bir belirti yasamadan hamile kalanlar! Arkadaslar benim adetim 2 gün gecikti fakat adet olacagima dair hic bir semptom yokÖnceleri adetime 1 hafta 10 gün kala gögüslerim acimaya baslardi lakin su lahza belirtinin b si bile yokhicbirbelirtiyasamadanhamilekalanlar5c4b4d309be67alt bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim ? Kızlar merhaba eşim gemi kaptanı olduğu için açıklanmış zamanlarda gorusebiliyoruz benim adet dongum 27 gündür bu ay yumurltama döneminin son günü ilişki yaşadım geçen hafta biraz kaşık ve bel ağrım oldu bu hafta regl hafta ama hiçbir bulgu değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Hamileyken göbek çevresinde merhamet duygusal olur mu? karın acıması hamilelikte karın acıması gebelikte hamilelikte göbek gebelikte göbek çevresinde ağrı Kızlar size birşey danışmam gerekBelki fazla abuk subuk gelebilir lakin kafam karıştıDaha önceden konu açmıştım 2 hafta önceden adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
ADETİM YENİ BİTTİ AMA BELİM AĞRIYOR Kadınların ayda bir kez adet görmesi ve bunun ortalama 4-7 gün sürmesi doğaldır. Bunun dışında oluşan durumlar anormal bir durumun olduğunu gösterebilir. Bunun dışında dediğimiz durum geciken adet erken gelen adet kanamaları sık sık görülen yani ayda bir kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Adetim Yeni Bitti Ama Belim Ağrıyor– Kadınların ayda bir kez adet görmesi ve bunun ortalama 47 gün sürmesi doğaldır Bunun dışında oluşan durumlar anormal bir durumun olduğunu gösterebilir Bunun dışında dediğimiz durum geciken adet erken gelen adet kanamaları sık sık görülen yani ayda bir kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt