Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızlar düşündüklerinizi, erkekler yaşadıklarınızı..

Kızlar düşündüklerinizi, erkekler yaşadıklarınızı..
0
153

Similar threads

Arkadaşlar meraba Benim bi sorum olacaktı Sizde çoğunlukla görmüşsünüzdür çoğunlukla güzel kızların yanında hep çirkin erkekler olur Ben çok fazla fazla nadir gördüm yakışıklı erkeğin yanına fazla güzel kız Biliyorum kızlar konuşmaya bakar ağzı laf yapan erkeğe bakar lakin nasıl yani ? bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Öncelikle konuyu hangi başlığa açacağımı bilmiyorumYanlış olduysa özür dilerimKafama takılan bir şey varYolda yürürken,otobüsteyken vs gibi yerlerde başlıca fazla kızla kesişiyoruz(yani önce onlar bakıyor sonradan ayrım edip bende bakıyorum)İlk başta olumlu karşıladımBak kızlar bakıyor sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Hamilelerden hamilelik belirtileri hamilelik belirtileri belirtisiz gebelik hamilelikte hiç belirti olmaması hiç bulgu olmadan hamilelerden belirtileri Kızlar bizler gebelik belirtilerini fazla merak ediyoruz Buraya gebe kalan bayanlar belirtilerini yazsınlarYada belirti görmeden hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Aşerdiklerimiz bebeğin cinsiyeti hakkında ip ucumu veriyor ? Merhaba kızlar Bu sabahtan karnımda kelebek çırpınışlarıyla uyandım Böylece heyecanlandım ancak Güya daha önce bu duyguyu yaşamamış gibiyim Bebeğim hayat belirtisi veriyor Haydi anne ben bundan böyle acıktımMükellef bir kahvaltı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Evet arkadaşlar kızlar tekrar tekrar bunu belirtmeyi severler Erkekler odundur,öküzdür vs Forum kuralları elvermediği için daha nice hakkımızda belirttikleri şeyleri yazmadım Kendisine yüz vermeyen erkek için günlerce ağlar lakin benzer erkek gelse yüz verse küçümser Bi de sevgilisi değilse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt