Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları

Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları
0
215

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ı'm best alayına rest

yollar duruşuma oğlanlar bakışıma hasta

miras değil alın teri

kız aşkını kalbinde erkek ise arka cebinde taşır

erkeğin hasına fordun ara gazına hastayım

nazar etme ne olur evlen seninde olur

mazot bitse fondoten koyarım kalbim kırılsa rujla boyarım

sen şoforsun dediler oğullarını vermediler

SABRIM SELAMETSE NEFRETİM FELAKETTİR

yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım

gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman

sen batan guneş, ben yollarda kremşanti

miras değil sevgilim hediye etti guzelim

bir sana hastayım, diyete girdim yastayım

kulağıma takarım kupe, gecemez beni hic bir zuppe

torpidonda aseton yoksa guzelim, muhim değil ben

mazotla da silerim

nazar etme ne olur evlen senin de olur

Rujum biter yollar bitmez

makyaj cantam yanımda, icindekileri dizerimsakın

beni gecmeyin hepinizi cizerim

bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana

saclarımı savururum, guneş gibi kavururumbeni

sollarsan eğer, arabanı ucururum ))

Similar threads

Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur? Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur? Yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım Gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman Sen batan guneş, ben yollarda kremşanti Miras değil sevgilim hediye etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Kadınlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl Olur? yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman sen batan guneş, ben yollarda kremşanti miras degil sevgilim hediye etti guzelim bir sana hastayım, diyete girdim yastayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Kadın şoforler icin kamyon arkası yazıları Rujum biter yollar bitmez Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana Kulağıma takarım kupe, gecemez beni hic bir zuppe Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım Miras değil sevgilim hediye etti guzelim Sen batan guneş, ben yollarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
ı'm best alayına rest yollar duruşuma oğlanlar bakışıma hasta servet değil alın teri kız aşkını kalbinde erkek ise arkadaki cebinde taşır erkeğin hasına fordun ara gazına hastayım nazar etme ne olur evlen seninde olur akaryakıt bitse fondoten koyarım kalbim kırılsa rujla boyarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman sen batan güneş, ben yollarda kremşanti miras değil sevgilim armağan etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt