Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlar sizce normal doğum mu sezaryan mi ?

Kızlar sizce normal doğum mu sezaryan mi ?
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kızlar sizce bayağı doğum mu sezaryan mi ? Kızlar yakında doğum yapacağım ama ben tam olarak ne doğumu yapacağıma karar veremedim Acaba adi doğum mu yapayım sezeryan mi bu aradabu benim birincil doğumum olacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim Çok acı çekiliyor mu kızlar adi doğumda ?  

Similar threads

Sıradan doğum mu yapmalıyım? Sezeryan mı? sıradan doğum mu sezeryan mı,adi doğum mu yapmalıyım sezeryan mı,adi ve sezeryan doğum arası farklar,normal doğum mu sezeryan mı daha kolay,hangi doğum şekli daha basit 37767 37767...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sezeryanla Doğum sezeryan oyunları sezeryan doğum oyunları hamile doğurtma gebe kadını doğurtma kordonları bağlatmanın zararları 1548019537 1548019537 sezeryanladogum5c4b54ca1ef44sezeryanladogum5c4b54ca1ef44 http:tbn1googlecomimages?q...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bazı durumlarda bebeğin vajinal yol ile doğması muhtemel olmaz Bu tarz durumlarda karın duvarı ve rahme yapılan cerrahi kesiden bebeğin doğumu gerçekleştirilir Bu işleme sezeryan adı verilir Sezeryan ile doğum Bir Takım durumlarda bebeğin vajinal yol ile doğması olası olmaz Bu stil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Normal Doğum Yapan Ünlüler Bu konu olağan doğum yapan ünlülerin ismine yer vermektedir Doğum şekillerinden biri olan normal doğumu uzmanlar doğumla ilgili herhangi bir sorun teşkil etmediğin de ısrarla öneriyorlar Herşeyin normalinin makul olduğu gibi doğumun da normali en uygundur Sezeryan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Gebe olduklarını öğrenmek, kadınlar için belkide hayatları boyunca alacakları en hoş haber ! Ve tabiki tedirgin ve bol soru işaretli günlerin de başlangıcı bununla beraber Özellikle Bebeğim sağlıklı doğacak mı sorusu, insanın aklının başköşesine kazanç yerleşir Birincil bir kaç ayın sonunda ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt