Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlar test yapmadan hamile olduğumu nasıl anlarım ?

Kızlar test yapmadan hamile olduğumu nasıl anlarım ?
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kızlar deneme yapmadan gebe olduğumu nasıl anlarım ? Eşime büyük süpriz gerçekleştirmek istiyorum sizin sitenizdeki bütün hamilelik konularını inceliyorum Özellikle beyza hanıma teşekkür etmek istiyorum gerçekten çok ilgilisiniz doktor olup olmadığınızı bilmiyorum fakat çok yararlı bilgiler sunuyorsunuz GEBE OLDUĞUMU TEST YAPMADAN ANLAMAMIN BİR YOLU VAR MI Yani ben birazcık hurafelere inanan birisi değilim ne bilim şunla hamilelik testi bunla hamilelik testi yani parasında değilim gebe olduğumu iyi anlamak için test yaparım olur biterkizlartestyapmadanhamileoldugumunasilanlarim5c44ca7fbdda3alt Ben bir kadın olarak takıntılı birisiyim yani en az sizler kadar takıntılıyım Birşeyi kafama taktığımda mutlaka o benim psikolojimi azda olsa etkiler Hemen uzun zamandır bebek sahibi elde etmek isteyen annelere bu sorumla birlikte ivedi olarak bebişler dinç evlatlar diliyorum Gebe olan kadınlardan net olarak hamile olduklarını nasıl birincil anladıklarını anlatmalarını istiyorum Hani fiilen bu konu şey olsun ya, ilk nası anladınız gebe olduğunu hangi belirtiler vardı sizde, bunu buradan bir topik yapalım herkes nasıl hamile kaldığını anlatsın istiyorum 71672 71672 kizlartestyapmadanhamileoldugumunasilanlarim5c44ca7fef93ckizlartestyapmadanhamileoldugumunasilanlarim5c44ca7fef93c 423 648 Kızlar test yapmadan hamile olduğumu nasıl anlarım ? hamilemiyimjpg71672 Kızlar test yapmadan hamile olduğumu nasıl anlarım ? hamilemiyimjpg71672 Tabiki beyza hanımdan link vermeden konumuzun içinden bu belirtileri kendi özgünlüğü ile yorumlamasını ve bizlere anlatmasını istiyorum Belki buna yakın konu vardır ama bu konuda olursa direkt okuyan diğer bir yere gitmeden buradan faydalanabilir diye düşünüyorum Saygılar sunuyorum kızlar  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt