Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klasik Bulgur Pilavı

Klasik Bulgur Pilavı
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
klasik-bulgur-pilavi.jpg

Klasik Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı köy bulguru
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 2 su bardağı sıcak et suyu
  • Tuz

Klasik Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Bulgurumuzu güzelce yıkayalım ve ılık suda 10 dakika bekletelim.Ardından süzelim.
  2. Tenceremize tereyağımızı alıp eritelim ,üzerine sıvı yağ ekleyip bulgurumuzu kavuralım .
  3. 1-2 dakika kadar kavurduktan sonra sıcak et suyunu dökelim.
  4. Tuz ayarını da yapıp ocağın altını sonuna kadar açalım .25-30 saniye bekleyelim .
  5. Akabinde ocağı en kısık ayarına alıp tenceremizin kapağını kapatıp suyu çekilene kadar pişirelim.
  6. Pilavı ocaktan aldıktan sonra havlu kağıt ile dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.
 
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt