Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Klavuz Düzeltildi, YGS, LYS Düzeltilen Kılavuz

Klavuz Düzeltildi, YGS, LYS Düzeltilen Kılavuz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, ÖSYS en küçük puan ve başarı sıraları bilgilerinde, 49 program için yanlış olduğunun belirlendiğini belirterek, Bu yanlış küçük bir unutkanlıktan kaynaklanıyor…dedi

Düzeltilen ÖSYM Klavuzu için tıklayınız *

Similar threads

ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, ÖSYS en ufak puan ve başarı sıraları bilgilerinde, 49 program için hata olduğunun belirlendiğini belirterek, Bu hatalı ufak bir unutkanlıktan kaynaklanıyordedi Düzeltilen ÖSYM Klavuzu için tıklayınız *
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
LYS seçim rehberinde 49 program hatalı ÖSYM Başkanı Prof Yarımağan, 2010 ÖSYS Yüksek Ögretim Programları ve Kontenjanları kılavuzundaki '' ÖSYS En Ufak Puan ve Galibiyet Sıraları'' bilgilerinde 49 programda hata olduğunu söyledi ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, 2010 ÖSYS Yüksek Ögretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
yeni ÖSS Tercih Klavuzu ÖSS Seçim Kılavuzu ise 16 Temmuz 'da ÖSYM'nin sitesinde yayımlandı ÖSS Tercihleri 22 Temmuz3 Ağustos Arası tarihleri aralarında alınacak ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, tercihlerin 22 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında alınacağını, sipariş verme sonuçlarını ise 1520...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Yüksek Öğretim Kurumu dün üniveristeye antre sınavlarında değişim yaptı İki aşamalı yeni sınav sistemini ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan açıkladı Ilk sınav Haziran'da ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS), nisan ayının birincil yarısında, Lisans Yerleştirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yeni Imtihan sistemi 2010 Yeni sınav sisteminde yapılan değişiklikler Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) tarihi ÖSYM başkanı kadar açıklandı Yapılan açıklamanın ayrıntıları şöyle ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS), nisan ayının ilk yarısında Lisans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt