iltasyazilim
FD Üye
Knight Rider
Harles graiman (bruce davison) yeni bir nano teknolojiye sahiptir kızı sarah (deanna russo aynı zamanda yeni mike'ın çocukluk aşkı) ve
kendisi bu konuda uzmandır, kötü güçler bu bilgiye sahip almak istemektedir işte bu noktada kitt yani yeni adı ve bir sonraki versiyonuyla knight industries
three thousand devreye girmektedir birincil görevi olan sarah' i kurtarmak üzere yola çıkar ve ardından yeni şöför adayı mike'a ulaşmalıdır mike'ın ise kendi geçmişinin ayrıntıları ile ilgili küçük bir fikri dahi yoktur hem dizide kesintisiz göreceğimiz 2 yeni kişilik daha var bölümün sonunda ise ufak bir sürpriz bizi bekliyor 1 saat 17 dakikalık birincil pilot birim soluksuz izleniyor,
oysa teferruatlar ve özellikler tanıtıldığından bütün bir film modunda gerçekleşiyor
eni kitt'in evlere festival özellikleri var ve insan duyguları
konusunda daha tecrübeli arayüzü daha teknolojik olsada eskiye hatırlatan
unsurlarda laf konusu
fakat bazı şeyler hala hollywood klasiği kalmış özlemle
beklediğimiz bir şey olduğu için fazla toz konduramıyorum lakin bir takım olağandışı
ayrıntı mevcut arabanın ford olması konusunda nedersiniz bilemiyorum bu
aralar fazlaca göz önünde evet, ancak eski kitt'i andıran gidip gelen ışıklar
birazcık değiştirilerek her tarafta uyarlanmış
*
Harles graiman (bruce davison) yeni bir nano teknolojiye sahiptir kızı sarah (deanna russo aynı zamanda yeni mike'ın çocukluk aşkı) ve
kendisi bu konuda uzmandır, kötü güçler bu bilgiye sahip almak istemektedir işte bu noktada kitt yani yeni adı ve bir sonraki versiyonuyla knight industries
three thousand devreye girmektedir birincil görevi olan sarah' i kurtarmak üzere yola çıkar ve ardından yeni şöför adayı mike'a ulaşmalıdır mike'ın ise kendi geçmişinin ayrıntıları ile ilgili küçük bir fikri dahi yoktur hem dizide kesintisiz göreceğimiz 2 yeni kişilik daha var bölümün sonunda ise ufak bir sürpriz bizi bekliyor 1 saat 17 dakikalık birincil pilot birim soluksuz izleniyor,
oysa teferruatlar ve özellikler tanıtıldığından bütün bir film modunda gerçekleşiyor
eni kitt'in evlere festival özellikleri var ve insan duyguları
konusunda daha tecrübeli arayüzü daha teknolojik olsada eskiye hatırlatan
unsurlarda laf konusu
fakat bazı şeyler hala hollywood klasiği kalmış özlemle
beklediğimiz bir şey olduğu için fazla toz konduramıyorum lakin bir takım olağandışı
ayrıntı mevcut arabanın ford olması konusunda nedersiniz bilemiyorum bu
aralar fazlaca göz önünde evet, ancak eski kitt'i andıran gidip gelen ışıklar
birazcık değiştirilerek her tarafta uyarlanmış
*