Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Knight soru

Knight soru

Similar threads

Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
747
Merhaba bundan 1 ay 17 gün önce bi kız bana bi meslek için facebooktan mesaj attı 12 gün daha sonra işi falan unuttuk Kızla aralıksız muhabbet halindeydik uyku muyku yoktu sürekli konusuyoduk jurnal azami 3 saat uyuduğumu hatırlıyorum 1 ay 1 gün öncede kız bana açıldı Yani benim cıkcağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Konunun 1 Bölümü 4 senedir hoşlandığım bir kız var , kıza daha gidip tek bir söz söyleyemedim (kız ise durumdan 3 senedir farkında olan), tek bir kelime bir konuşamadık , hayır böylece çok salak ve gerizekalı bir herif değilim , tersine yaşıtlarıma tarafından (gördüklerimi söylüyorum) daha hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Niçin İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta alışılagelmiş arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar evvelden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler doğruca sadece bir kaç tık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt