Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocaeli'de Başkan Büyükakın'dan eğitim mesajı

Kocaeli'de Başkan Büyükakın'dan eğitim mesajı
0
129

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

KOCAELİ (İGFA) - 2022 – 2023 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullara çocuk cıvıltıları geri geldi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yeni eğitim - öğretim döneminde öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Büyükakın mesajında; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi eğitimi almaları ve en iyi koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri için geride bıraktığımız dönemlerde büyük bir çaba sarf ettik. Biz üzerimize düşen sorumlulukları fazlasıyla yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü söz konusu olan çocuklarımızdır, söz konusu olan geleceğimizdir. Ancak böylece Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine ulaşabiliriz" ifadelerine yer verdi.

Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulunan Başkan Büyükakın, “yeni eğitim - öğretim döneminin ülkemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Similar threads

Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir bildiri yayınladı. Yeni Eğitim - Öğretim yılında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere muvaffakiyet dileklerinde bulunan Lider Büyükakın, “yeni eğitim - öğretim devrinin ülkemize ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
İZMİR (İGFA) - Güzelbahçe Belediyesi, Güzelbahçe’deki devlet okullarında okuyan dar gelirli öğrencilere defter, kalem, silgi, pastel, kuru, sulu boya ve diğer kırtasiye malzemelerini meclisin aldığı kararla 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere dağıtmaya başladı. Öğrencilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Mardin'de Yeşilli Sakarya İlköğretim okulunda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Güney ve Başkan Demir yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerini ilettiler. Tüm imkanları dâhilinde eğitim kurumlarının yanlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
ANKARA (İGFA) - 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve tüm velilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılması öncesinde yoğun çalışmalar yapıldığını ve önemli hazırlıklarla döneme başlandığını kaydetti. Son 20 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
ISPARTA (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, ”Yeni eğitim öğretim döneminin öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum."dedi. Başkan Halıcı mesajına şöyle devam etti: ”Liseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt