Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kokoreç-Tantuni

Kokoreç-Tantuni

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
kokorec-tantuni.jpg

Kokoreç-Tantuni Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram dana kuşbaşı
  • Kaynatmak için su
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1-2 domates
  • 1 soğan
  • Yarım demet maydonoz
  • Tuz
  • Karabiber

Kokoreç-Tantuni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuşbaşı etleri düdüklüye alıp üzerini geçecek kadar su koyuyoruz.
  2. Kaynamaya başlayınca ağzını kapatıyoruz. 30 dakika sonra açıyoruz.
  3. Suyu kalmış ise suyunu süzüp tencereye sıvı yağ döküyoruz.
  4. Biraz kavurduktan sonra kırmızı toz biber ekliyoruz.
  5. Daha sonra tuz ve karabiberi de ekliyoruz.
  6. Domates, maydonoz ve soğanı yemeklik doğruyoruz salata gibi.
  7. Sadece tuz koyup karıştırıyoruz.
  8. Etleri ekmeğe bolca koyuyoruz ve yapmış olduğumuz salatadan.Afiyet olsun.

Kokoreç-Tantuni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

 
858,496Konular
981,614Mesajlar
29,711Kullanıcılar
Üst Alt