bilgisayarci
FD Üye
Kokoş Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 50 gr tereyağ
- 6 yemek kaşığı toz şeker
- 2 adet yumurta
- 200 gr hindistan cevizi
- Çikolata sos
Kokoş Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağını eritin,derin bir kaba yağı koyun,üzerine şekeri ekleyip karıştıralım.
- Ardından yumurtaları kırın güzelce çırpın.
- Son olarak hindistan cevizi ekleyip yoğurun,yarım saat buzdolabında dinlendirin.
- Daha sonra ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın,yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırına verin,20 dk pişirin (üzeri hafif pembeleşene kadar).
- Soğuduktan sonra çikolata sos ile servis yapın.Afiyet olsun????