Kokusuyla Ve Lezetiyle Yiyenleri Mest Eden Hafif Bir Tatlı (Leblebi Helvası) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı tuzsuz leblebi unu silme
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı sıcak süt
Kokusuyla Ve Lezetiyle Yiyenleri Mest Eden Hafif Bir Tatlı (Leblebi Helvası) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle uygun bir tencereye tereyağını alıyoruz.
- Yakmadan eritip üzerine robotta çekip elediğimiz leblebi ununu ekliyoruz.
- Yaklaşık 7 dk orta ateşte kavuruyoruz.
- Ardından üzerine toz şekerini ekliyoruz.
- 2 dk da o denli kavurduktan sonra sıcak sütü ek ediyoruz.
- İyice karıştırdıktan sonra dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz efendim deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????????❣????????.