Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kolay Granola Bar Yapımı

Kolay Granola Bar Yapımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kolay Granola Bar Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet ceviz
*67 adet fındık*( ceviz fındık istemeyen badem koyabilir)
*4 hurma 1 kayısı 1 incir ( tavsiye! Hurma ile yaptım birleştirmesi zor oldu Hurma miktarını incir miktarıyla değiştirebilirsiniz hepsini birleştirmede daha tutucu olacak granola parçalanmayacaktır tercih sizin)
*1 tatlı kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı bal
*Bir kase yulaf ezmesi
*10 tane kuru üzüm
*( istenilen malzeme eklenip istenilen çıkarabilir ben kaloriyi çok arttırmamak amacıyla sınırlı ve az miktarda koydum ve keten tohumu ilave ettim damak zevkinize göre ilerleyebilirsiniz)

Kolay Granola Bar Yapımı Tarifi Yapılışı
Hazır barların methini çok duydum markette de denk geldi bir baktım ki ne göreyim içinde şeker var

Similar threads

Kinoalı Enerji Bar (Ev Yapımı Granola Bar) Tarifi İçin Malzemeler *12 su bardağı kinoa *12 su bardağı yulaf ezmesi *1 tatlı kaşığı keten tohumu *1 tatlı kaşığı chia tohumu *1 adet olgun muz *2 yemek kaşığı süzme bal *1 çay bardağı karışık kuru yemiş( ceviz, badem, fındık, yer fıstığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ev Yapımı Granola (Ara Öğünlük) Tarifi İçin Malzemeler *45 adet hurma *1 su bardağı yulaf ezmesi *1 su bardağından 2 parmak eksik kuruyemiş (ceviz, fıstık, fındık, kaju, badem, kuru üzüm, vb) *2 yemek kaşığı damla çikolata *2 yumurta akı Ev Yapımı Granola (Ara Öğünlük) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
MALZEMELER 2 su bardağı yulaf kepeği 1 su bardağı kuru meyveli müsli 12 su bardağı keten tohumu 12 su bardağı susam 1 çay bardağı kavrulmuş badem 1 çay bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı ceviz içi 1 çay bardağı fındık 1 çay bardağı kurutulmuş yaban mersini 12 çay bardağı kabak çekirdeği içi 12 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kolay Granola Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *3 bardak beyaz yulaf *12 bardak fındık *12 bardak zeytinyağ *12 bardak bal *1 yemek kaşığı kakao *Mevsimine göre gülgiller( çilek, böğürtlen) *12 bardak süzme yoğurt Kolay Granola Yapımı Tarifi Yapılışı Fırını 180 derecede ısıtın Gülgiller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yulaflı Granola Bar Tarifi İçin Malzemeler 3 adet muz1,5 su bardağı yulaf1/2 (yarım) su bardağı ceviz2 yemek kaşığı chia6 yemek kaşığı su4 yemek kaşığı sıvı yağ3 yemek kaşığı akçaağaç şurubu (Yoksa malzemeyi tatlandırmak için doğranmış hurma, kuru kayısı veya kuru incir eklenebilir)2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt