Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dertli Dolap İlahisi Benim adım acıklı dolap Suyum akar yalap yalap Böyle emreylemiş çalap Derdim vardır inilerim Beni bir dağda buldular Kolum kanadım kırdılar Dolaba lâyık gördüler Anın için inilerim Ben bir dağın ağacıyam Ne tatlıyam ne acıyam Ben mevlâya duacıyam Anın için...
Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca sozleri
Can Bedenden Cıkmayınca şarkısı sozu Fuat Guner
Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca şarkısı sozleri 2019
Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin
Bende kalan resimleri mektupları istemişsin
Uzulme sevdiceğim bir daha cıkmam karşına
Sana son...
Merhaba dost ilk yazımı yazıyorum sizlerden görüş bekliyorum
Ilk Olarak herşey 22 kasım 2010 oldu okulda maç yapıyordummaçta düştüm kolumun üstüne ve biranda harikulade bir acı hissettim ilk kez sinirimden arkadaşıma etmediim küfür kalmadı sonradan acımdan ağladım sonra ise 1015 dakika gözüm...
Sorusunun cevabı: Değerli ziyaretçimiz, öncelikle başınızdan böyle bir durum geçti ise geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Her Müslümanın bildiği üzere İslam dini bir kolaylık dinidir. Zira yüce Mevla’mız bizi sevmektedir ve biz kulları için işlerimizi daima kolaylaştırmaktadır.
Fakat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.