Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kolum kanadım kırıldı....................

kolum kanadım kırıldı....................
0
60

Similar threads

Tarkan Kuzu KUzu tarkan melek tarkan melek şarkısı dinle Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Güç! Yokluğun çok şiddet Alışamadım Vur, vur bu dikkatsiz başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonradan affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu kuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Dertli Dolap İlahisi Benim adım acıklı dolap Suyum akar yalap yalap Böyle emreylemiş çalap Derdim vardır inilerim Beni bir dağda buldular Kolum kanadım kırdılar Dolaba lâyık gördüler Anın için inilerim Ben bir dağın ağacıyam Ne tatlıyam ne acıyam Ben mevlâya duacıyam Anın için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca sozleri Can Bedenden Cıkmayınca şarkısı sozu Fuat Guner Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca şarkısı sozleri 2019 Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Uzulme sevdiceğim bir daha cıkmam karşına Sana son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba dost ilk yazımı yazıyorum sizlerden görüş bekliyorum Ilk Olarak herşey 22 kasım 2010 oldu okulda maç yapıyordummaçta düştüm kolumun üstüne ve biranda harikulade bir acı hissettim ilk kez sinirimden arkadaşıma etmediim küfür kalmadı sonradan acımdan ağladım sonra ise 1015 dakika gözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sorusunun cevabı: Değerli ziyaretçimiz, öncelikle başınızdan böyle bir durum geçti ise geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Her Müslümanın bildiği üzere İslam dini bir kolaylık dinidir. Zira yüce Mevla’mız bizi sevmektedir ve biz kulları için işlerimizi daima kolaylaştırmaktadır. Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt