Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kömbe

Kömbe

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
kombe.jpg

Kömbe Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağı
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 5 su bardağı un
  • Tuz

Kömbe Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağı eritilir.
  2. Hamurun yoğrulacağı kaba un konularak ortası açılır.
  3. Tereyağı, tuz ve yoğurt açılan yere konulur. Uygunca yoğrulur.
  4. Kulak göğsü kıvamında bir hamur elde edilmelidir.
  5. Yağlanan tepsiye hamur konulur.
  6. Tepsinin formunu alana kadar elle düzeltilir.
  7. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 45 ila 50 dakika denetimli olarak pişirilir.
Kömbe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt