Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kömeç (Ebekömeci)

Kömeç (Ebekömeci)
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
komec-ebekomeci-1.jpg

Kömeç (Ebekömeci) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 bağ kömeç
  • 1 tane soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Nar ekşisi
  • Su
  • Zeytin yağı

Kömeç (Ebekömeci) Tanımı Yapılışı

  1. Kömecimizi birebir maydanoz doğruyor üzere doğruyoruz yalnızca biraz daha büyük büyüklüğü yada küçüklüğü size kalmış nasıl doğramak isterseniz artık.
  2. Soğanı yemeklik doğruyoruz ve zeytin yağı ile kavuruyoruz kömecimizi koyalım ve kavuralım biraz daha salçamızı ekleyelim biraz su (Ben göz kararı koydum kömeciniz taze ise çabuk pişiyor)
  3. Tuzumu da ek edelim pişmeye yakın nar ekşimizi koyalım (Miktar belirtemiyorum zira eşkiniz çok ekşi ola bilir yada tatlı ola bilir sizin damak tadınıza kalmış ) büsbütün suyunu çekmeyecek birazcık sulu olacak.
Not: İsterseniz içerisine birazcık bulgur ekliye bilirsiniz daha farklı bir tadı oluyor. Deneyecek olanlara afiyet olsun????.
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt