Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komik Bir Mektup

Komik Bir Mektup
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgili Oğlum! Hızlı okumadığını bildiğim icin bu mektubu yavaş yavaş yazıyorum Bir gazetede, insanların başına, genellikle evlerinin 2 km civarında kaza gelmektediryazısını okuyunca evimizden taşındıkTaşındığımız evde bizden once oturanlar adresleri değişmesin diye kapı numarasını sokup goturmuşlerO nedenle adres yazamıyorum Bu evde garip bir camaşır makinesi varGecen gun icine koyduğum camaşırları, duvardaki zinciri cekince bir daha bulamadım Buraya gecen hafta iki kere yağmur yağdıİlki uc gun, ikincisi ise tam dort gun surduBenden istediğin yeleği postaya verdimAncak, duğmeleriyle paketin cok ağır olacağını duşundumSonunda duğmeleri koparıp yeleğin cebine koydukOrada bulabilirsin Seni seven annen NOT: Sana biraz para gonderecektim, ama zarfı bir kere kapatmış bulundum

Similar threads

Sevgili Oğlum! Süratli okumadığını bildiğim için bu mektubu ağır ağır yazıyorum Bir gazetede, insanların başına, çoğunlukla evlerinin 2 km civarında kaza gelmektediryazısını okuyunca evimizden taşındıkTaşındığımız evde bizden önce oturanlar adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Mektup Bir annenin ogluna yazdigi bir mektubu okuyacaksiniz simdi meleklerimmektup5c562adfcb21balt Komik oldugu kadarda cok Saf bir mektup buyrun ) Sevgili Oğlum! Hızlı okumadığını bildiğim için bu mektubu yavaşça yazıyorum Bir gazetede, insanların başına, çoğunlukla evlerinin 2 km...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Temel Dursun Fıkraları En Guzel Temel Dursun Fıkraları Temel Dursun Fıkraları Kısa ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP Sevgili oğlum Temel Senin hızlı okuyamadığını bildiğim icin mektubu yavaş yavaş yazıyorum Artık senin buyuk şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Temel Dursun Fıkraları En Hoş Temel Dursun Fıkraları Temel Dursun Fıkraları Kısa ANNESİNDEN ESAS'E MEKTUP Sevgili oğlum Temel Senin çabuk okuyamadığını bildiğim için mektubu ağır ağır yazıyorum Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir gazetede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt