Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

"Komşu, komşunun külüne muhtaçtır." Atasözü kompozisyon

"Komşu, komşunun külüne muhtaçtır." Atasözü kompozisyon
0
320

Similar threads

Öznel ve tarafsız anlatım nedir? Doğruluğu veya yanlışlığı kişiden kişiye değişen, doğruluğu tartışılan düşüncelerin anlatıldığı yargılara öznel hak denir Bu yargıların kullanıldığı anlatıma da öznel anlatım denir Bu cümlelerde (yargılarda) bence ifadesi vardır Nesnel Anlatım Örnekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
komşulukla ilgili deyimler, komşulukla ilgili atasözleri, komşulukla ilgili hadisler Komşu komşunun külüne muhtaçtır Konut alma, komşu al Komşu kapısı Allaha ve öbür dünya gününe inanan, komşusunu rahatsız etmesin Sana en yakın olan kapı komşunu gözet Komşusu açken tok yatan bizden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
paylaşmakla ilgili kısa ve öz sözler Veren eli herkes öper Verip pişman olmaktansa vermeyip düşman edinmek yeğdir Verirsen doyur vurursan duyur Eksik veren içtenlikle çok veren maldan Komşu Komşunun külüne muhtaçtır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Komşuluk ülkemizde çok gelişmiş bir kavram olup bu konuda ve komşuluk ilişkileri hakkında bir kompozisyon yazmaya karar verdim Hepimiz toplumsal yaşamda yer aldığımız için çoğu komşuya sahibiz Hatta atalarımız komşu komşunun külüne muhtaçtır diyerek komşunun önemine vurgu yapmışlardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
komşuluk ile ilgili münakaşacı bir monolog istiyorum destek ederseniz mutlu olurum Cevap: komşuluk monologu Monolog bir oyunda yada eserde kişinin kimsesiz yaptığı konuşmadır KOmşuluk Monologu: KOmşu komşunun külüne muhtaçtır derler ya; işte ben bu sözün anlamını yeni anladım Komşuluk ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,474Konular
981,222Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt