Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Komşu, komşunun kulune muhtactır." Atasozu kompozisyon

"Komşu, komşunun kulune muhtactır." Atasozu kompozisyon
0
280

Similar threads

komşulukla ilgili deyimler, komşulukla ilgili atasozleri, komşulukla ilgili hadisler Komşu komşunun kulune muhtactır Ev alma, komşu al Komşu kapısı Allaha ve ahiret gunune inanan, komşusunu rahatsız etmesin Sana en yakın olan kapı komşunu gozet Komşusu acken tok yatan bizden değildir
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
paylaşmakla ilgili ozlu sozler Veren eli herkes oper Verip pişman olmaktansa vermeyip duşman olmak yeğdir Verirsen doyur vurursan duyur Az veren candan cok veren maldan Komşu Komşunun kulune muhtactır
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Komşuluk ulkemizde cok gelişmiş bir kavram olup bu konuda ve komşuluk ilişkileri hakkında bir kompozisyon yazmaya karar verdim Hepimiz toplumsal yaşamda yer aldığımız icin bircok komşuya sahibiz Hatta atalarımız komşu komşunun kulune muhtactır diyerek komşunun onemine vurgu yapmışlardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Oznel ve nesnel anlatım nedir? Doğruluğu ya da yanlışlığı kişiden kişiye değişen, doğruluğu tartışılan duşuncelerin anlatıldığı yargılara oznel yargı denir Bu yargıların kullanıldığı anlatıma da oznel anlatım denir Bu cumlelerde (yargılarda) bence ifadesi vardır Nesnel Anlatım Ornekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Yuklemin turune gore cumleler YUKLEMİN TURUNE GORE CUMLELER 1)Fiil Cumlesi: *Yuklemi cekimli bir fiil olan cumlelerdir Ac ayı oynamaz El icin kuyu kazan, evvela kendi duşer Demir nemden, insan gamdan curur Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır 2)İsim Cumlesi: *Yuklemi isim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,808Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt