Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız'

'Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız'
0
98

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Sanatçı Tarkan Tevetoğlu, İzmir'in kurtuluşunun 100’üncü yılı hasebiyle yarın Kordonboyu’nda vereceği konser alanındaki dev çelik platformun çökmesine ait “Emek veren herkesin ve takım arkadaşlarımın âlâ olduğunu bilmek beni çok memnun etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Sanatçı Tarkan Tevetoğlu, İzmir'in kurtuluşunun 100’üncü yılı münasebetiyle, yarın (9 Eylül) Kordonboyu’nda vereceği konser alanındaki dev çelik platformun çökmesine ait açıklama yaptı. Tevetoğlu, toplumsal medya hesabından şu iletisi yayınladı:

“İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm lakin can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve grup arkadaşlarımın yeterli olduğunu bilmek beni çok keyifli etti. Herkese çok geçmiş olsun

Bu ortada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız”

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt