Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kopar At Kurabiye

Kopar At Kurabiye
0
65

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Kopar At Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çimdik tuz
  • 3- 3,5 su bardağı un
  • 1 çay bardağı kırık ceviz
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • (isterseniz kurum üzümde koyulabilir)

Kopar At Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Oda sıcaklığındaki tereyağı yumurta sıvı yağ ve toz şeker mikserle yeterlice çırpılır.
  2. Daha sonra vanilya,kabartma tozu,tuz tarçın ve un eklenip ele yapışmayan bir hamur yoğurulur.
  3. En son kırık ceviz, damla çikolata modülleri da eklenip karıştırılır.
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye hamurdan itinasız ceviz büyüklüğünde kesimler koparılıp koyulur.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirilir.(pişirme mühleti fırından fırına farklılık gösterebilir bu yüzden kurabiyelerin altının hafif sararması yeterli)
Kopar At Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,335Kullanıcılar
fonsidivaSon üye
Üst Alt