Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Köpüklü Kahve 5 Dakikada Hazır

Köpüklü Kahve 5 Dakikada Hazır
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kopuklu-kahve-5-dakikada-hazir.jpg

Köpüklü Kahve 5 Dakikada Hazır Tanımı İçin Gereçler

• 3 çay kaşığı türk kahvesi
  • 2 çay kaşığı çözünebilir çekirdek kahve
  • 2, 5 su bardağı süt
  • 3 su bardağı kaynar

Köpüklü Kahve 5 Dakikada Hazır Tanımı Yapılışı

1. Kettla suyu koyup kaynatalım.
  2. 2 tane çay bardağı alıp birisinin içine türk kahvesini oburunun içinede çekirdek kahveyi koyalım.
  3. Kaynamış sudan 2 bardağı da dolduracak biçimde kaynar suyu dökelim ve kahve eriyene kadar düzgünce çay kaşığı ile karıştıralım.
  4. Bi tane küçük tencereye sütü alıp kaynayıncaya kadar ocakta bekletelim.
  5. Kaynamış olan sütü isterseniz mikser ile çırpıp köpük elde edebilirsiniz yahut french perese koyup sütü köpürtebilirsiniz.
  6. 2 tane kulplu bardak alıp içerisine kaynamış sütten eşit bir formda döküp köpüğü de üzerlerine kaşık kaşık eşit halde koyalım.
  7. Süt dökmüş olduğumuz bardaklardan bir adedine türk kahve karışımını başkasına de çekirdek kahve karışımını yeteri kadar döküp içebilirsiniz.Afiyet olsun????.
Bu tanımı ben kendim deneyerek buldum rahat bir formda yapabilirsiniz.

Ben şeker ilave etmedim lakin damak zevkinize nazaran şekeri, sütü kaynatmadan evvel koyup sonra kaynatabilirsiniz.

Similar threads

Bol Köpüklü Sütlü Kahve Tanımı İçin Gereçler 5 yemek kaşığı nescafe6 yemek kaşığı şeker5 yemek kaşığı su1 fincan süt Bol Köpüklü Sütlü Kahve Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kahve, şeker ve suyu bir kaba alıp krema kıvamına gelene kadar çırpın. Cezveye sütü alıp ısıtalım. Fincana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Bol Köpüklü Dalgona Kahve Tarifi İçin Malzemeler 2 tatlı kaşığı suda çözünür kahve5 tatlı kaşığı şekerYarım kahve fincanı sıcak su1 su bardağı süt Bol Köpüklü Dalgona Kahve Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Cam kabımıza çözünür kahvemizi şekerimizi ve sıcak suyumuzu ilave edip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Bol Köpüklü Sütlü Kahve Tanımı İçin Materyaller 2 çay kaşığı granül kahve6 küp şeker2 tatlı kaşığı su2 bardak süt2 çay kaşığı çikolata Üzeri için: Hazır çikolata sosuDileyen damla sakızı damlatabilir Bol Köpüklü Sütlü Kahve Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kahvemizi yapacağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Mesken İmali Sütlü Köpüklü Kahve Tanımı İçin Materyaller Köpüğü için Küçük 1 paket nescafe gold3.5 yemek kaşığı su3.5 yemek kaşığı şeker Başka gereçler 1 fincan süt (Hangi bardakta yapacaksanız o bardağı kullanın) Konut İmali Sütlü Köpüklü Kahve Tanımı Yapılışı Köpük için olan gereçleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Sütlü Ve Bol Köpüklü Kahve Tanımı İçin Gereçler Köpük için; 2 tatlı kaşığı granül kahve2 tatlı kaşığı şeker4 tatlı kaşığı sıcak su Kahvemiz için; 2tatlı kaşığı şeker1 su bardağından biraz fazla süt3 tatlı kaşığı granül kahve Süs için; Karamel Sütlü Ve Bol Köpüklü Kahve Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt