Kore Usulü Haşlama Çıtır Paneli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- 6-8 adet (İsteğe bağlı ) baget tavuk
- 1 su bardağı süt
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Karabiber
- 1 yumurta
- Hazır 1 paket pane harcı
- Pane harcını hazır kullanmak yerine galeta unu kullanabilir veya bayat ekmeklerinizi rondodan geçirerek harç olarak kullanabilirsiniz.
Kore Usulü Haşlama Çıtır Paneli Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları yıkayıp tencereye su,süt ve tereyağıyla birlikte ekleyelim. Bu yöntem kore usulüdür. Tavukların içini yumuşacık yapar. Tuz ve karabiberi ekleyerek haşlamaya bırakalım.
- Haşlandıktan sonra suyu dökelim ve ayrı bir kaba çırptığımız yumurtaya bagetleri buladıktan sonra geniş bir tabağa aldığımız harcımızı bagetin her yerine gelecek şekilde iyice bulayalım.
- Geniş bir kızartma tenceresine yağ ekleyip tavukları kızartalım.Ben yanına çok yakıştırdığım ve sevdiğim için garnitürlü pilav da yaptım. Sizler de farklı kombinlerle sofranızı zenginleştirebilirsiniz ????.