
Körili Kajulu Pirinç Pilavı Tanımı İçin Gereçler
- 1 su bardağı baldo pirinç
- 1 avuç taze kaju
- Sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı margarin
- Yarım tatlı kaşığı köri
- 1 bulyon
- Tuz
- Karabiber
- Sıcak su
Körili Kajulu Pirinç Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye sıvı yağ koyun, kajuyu kavurun.
- Yıkanmış pirinç ekleyin ,içine azıcık tuz atın kavurun, yeterlice daha sonra bulyon ve baharatlarını atın karıştırın .
- Suyunu ekleyin kısık ateşte pişirin.
- Suyu az gelirse çok az su eklersiniz.
- Uygunca dinlendikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun şimdiden ????.