Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Körili Karnabahar (Fırın Poşetinde Pratik)

Körili Karnabahar (Fırın Poşetinde Pratik)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
korili-karnabahar-firin-posetinde-pratik.jpg

Körili Karnabahar (Fırın Poşetinde Pratik) Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 1 çay kaşığı köri
  • Çay bardağının 2/3 sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı Tuz

Körili Karnabahar (Fırın Poşetinde Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabahar yıkanır ve dilimlenir.
  2. Köri, tuz ve yağ karıştırılır.
  3. Karnabaharlar bu sosa batırılıp yağlanmış fırın poşetine dizilir.
  4. Fırın poşetinde delikler açılır.
  5. 200 derecede 30 dk pişirilir.Karamelize seviyorsanız fırında biraz daha uzun tutabilirsiniz.
Körili Karnabahar (Fırın Poşetinde Pratik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt