elektronikci
FD Üye
Körili Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet göğüs eti
- 1 adet soğanın yarısı
- Yarım kutu krema
- 2 çay kaşığı köri baharatı
- Tuz
- Dilerseniz mantar
- Yeşil biber
- Domates
Körili Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavaya sıvı yağ koyalım, jülyen doğradığımız tavukları kavuralım.
- Tavuklar kavrulup, suyunu bıraktığı vakit istediğimiz boyutta dilimlediğimiz soğanlarımızı ekleyelim.
- Soğanlar kavrulmaya başlayıp, karamelize olduğunda kremamızı, tuzumuzu ve köri baharatımızı ekleyelim.
- 30 saniye kadar daha kavurduktan sonra servis yapabiliriz. Afiyet olsun.