![kostebek-pasta.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2022/01/06/kostebek-pasta.jpg)
Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1,5 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı süt
- Arası için muz (2-3 adet)
- 2 paket toz kremşanti
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı damla çikolata
Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri çırpalım. Süt ve sıvı yağ ekleyelim.
- Sonra un, kabartma tozu, vanilya, kakao ekleyerek karıştırın. Borcama koyalım.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.
- Kreması için. Kremşantiyi bir su bardağı süt ile hazırlayalım.
- Damla çikolatayı da ekleyerek karıştıralım.
- Hazırladığımız kremayı dolaba kaldıralım.
- Soğuyan kekin üst kısmından küçük parçalar alalım.
- Sütü kaşıkla azar azar gezdirelim.
- Dilimlenmiş muzu her yerine gelecek şekilde dizelim.
- Üzerine soğumuş kremayı sürelim.
- Kenara aldığımız keki ufalayalım ve kremanın üzerinde hiç boşluk kalmayacak şekilde kaplayalım. Dolapta bekletin ve sonra servis edin afiyet olsun