
Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Kek için;
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 – 3 su bardağı un kontrollü ekleyin
- 1 paket Sade kremşanti
- 2 muz
Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Çırpma kabına yumurta ve şekeri çırpıyoruz. Süt ve sıvı yağı ekleyip, çırpmaya devam ediyoruz.
- Kabartma tozu kakao ve unu eleyip kek harcını karıştırıyoruz. Kalıbınızı yağlayıp kek harcını döküyoruz.
- 180 derece ısınmış fırına pişiriyoruz. Kek pişince tamamen soğumasını bekliyoruz.
- Soğuyan kekin ortasını alıyoruz. Kremşantiyi tarifindeki gibi hazırlıyoruz. Muzları doğruyoruz. Kekin orta kısmına biraz muz diziyoruz.
- Kremşantinin bir kısmını kekin ortasına yayıyoruz. Bir kat daha muz dizip, kremşantin tamamını kekin ortasına yayıyoruz.
- Kek parçalarını robottan çekip küçülüyoruz. Kremşantinin üstünü kapatıyoruz. Köstebek pastamız hazır.
.