Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Videolu

Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Videolu
0
31

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
koz-biber-ve-patlican-salatasi.jpg

Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler

• 4-5 adet köz patlıcan
  • 3 adet köz kırmızı biber
  • 3 adet köz yeşil biber
  • 4 adet taze soğan
  • Bir tutam maydanoz
  • Yarım limon suyu
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • İsteğe göre sarımsak

Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yeşillikler ince ince doğranır.
  2. Közlenmiş biberler ince ince kıyılır.
  3. Közlenmiş ve kabukları soyulmuş patlıcanlar da kıyılır.
  4. Karıştırma kabına aldığımız malzemelere zeytinyağı, limon suyu ve tuz ilave edip karıştıralım, servis tabağına alalım. Afiyet olsun
Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Gereçler 3 adet közlenmiş patlıcan2 adet közlenmiş kapya biber1 kase süzme yoğurt1 yemek kaşığı mayonez1 tatlı kaşığı tuz2 diş sarımsak Üzeri için; 1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı toz kırmızı biberCeviz içi Yoğurtlu Köz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Köz Biber Salatası Tanımı İçin Materyaller 3 adet orta uzunluk patlıcan3 adet kırmızı kapya biber6 kaşık yoğurt2 tatlı kaşığı mayonez1 diş sarımsakTuz Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Köz Biber Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak 3 adet kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Köz Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet közlenmiş patlıcan ( ben ocakta közledim )2 adet közlenmiş kapya biber (konserve kullandım )1 adet orta boy kırmızı soğan1 adet mısır (konserve kullandım )3 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuzyarım limon suyu Köz Patlıcan Salatası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Materyaller 3 adet patlıcan2 adet domates2-3 adet yeşil biber1 adet kapya biber1 baş soğanMaydanozZeytinyağıLimonTuz(malzemeler istenilen ölçülerde azaltılıp çoğaltılabilir) Köz Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Patlıcan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Etimekli Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 şişe közlenmiş patlıcan1 şişe közlenmiş kapya biber1 paket etimek6 adet domatesMaydanozTuz Üzeri için ; 2-3 diş sarımsak4 yemek kaşığı süzme yoğurtAzcık tuz Etimekli Köz Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,324Kullanıcılar
ruhwadawSon üye
Üst Alt