Köz Biberli Makarna Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet kapya biber
- 1 orta uzunluk soğan
- 4 diş sarımsak
- Sıvıyağ
- Tuz,karabiber,kekik,pulbiber yahut tozbiber
- 1 çay bardağı süt
- 200 ml krema
- Mozzarella peynir
- Kaşar peynir
- 1 yemek kaşığı acı biber salçası
Köz Biberli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kapya biber soğan sarımsak borcama alıp 190 derece fırına 25 dk pişiriyoruz.
- Blender dan geçirip baharatlarımızı ekliyoruz sonra sütümüzü ekliyoruz.
- Sosumuzu tavaya alıp kremamızı ekliyoruz.
- Salçamızı ekliyoruz karıştırıyoruz.
- Kaşar peynir ve mozzarella peynirimizi ekleyip karıştırıyoruz en son makarnamızı ekliyoruz. Afiyet olsunnn????.