Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köz Patlıcan Salatası

Köz Patlıcan Salatası
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
koz-patlican-salatasi.jpg

Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Gereçler

• 4 -5 tane patlıcan
  • Kırmızı biber (konserve közlenmiş kırmızı biber kullandım)
  • 4 5 kısım taze soğan
  • 1 tutam maydanoz
  • Yarım limon
  • 1 tatlı kaşığı tuz (damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)
  • 2- 3 yemek kaşığı kadar da sıvı yağ

Köz Patlıcan Salatası Tanımı Yapılışı

1. Patlıcanları yıkadıktan sonra çatalla bir kaç yerinden delerek tepsiye alalım ve 250 derecelik fırında közleyelim.
  2. Patlıcanlar közlenip soğuyunca kabuklarını soyup küp küp doğrayıp kâseye alalım .
  3. Konserve közlenmiş kırmızı biberi de yarısını minik minik doğrayıp kâseye alalım.
  4. Öbür gereçleri de doğrayıp ekleyelim ve tuzunu yağını ve limonunuda ekleyip karıştıralım, servis kasemize alalım.
Severek yaptığım çok beğendiğim bir tanım denemenizi tavsiye ederim????.

Similar threads

Labneli Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 100 gram labne peynir5 tane közlenmiş patlıcan1 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurtYarım çay kaşığı tuz Üzerine; 1 tatlı kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı pulbiber1 çay kaşığı toz kırmızı biber Labneli Köz Patlıcan Salatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Köz Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet közlenmiş patlıcan ( ben ocakta közledim )2 adet közlenmiş kapya biber (konserve kullandım )1 adet orta boy kırmızı soğan1 adet mısır (konserve kullandım )3 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuzyarım limon suyu Köz Patlıcan Salatası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet köz patlıcan3 adet köz kırmızı biber3 adet köz yeşil biber4 adet taze soğanBir tutam maydanozYarım limon suyu3-4 yemek kaşığı zeytinyağıTuzİsteğe göre sarımsak Köz Biber Ve Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Etimekli Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 şişe közlenmiş patlıcan1 şişe közlenmiş kapya biber1 paket etimek6 adet domatesMaydanozTuz Üzeri için ; 2-3 diş sarımsak4 yemek kaşığı süzme yoğurtAzcık tuz Etimekli Köz Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Sarımsaklı Köz Biber Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4-5 adet kapya biberÇeyrek demet dereotu ya da maydanoz5-6 adet biberiye turşusu1 diş sarımsak4 yemek kaşığı konserve mısır3 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı nar ekşisiLimonTuz Sarımsaklı Köz Biber Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
982,409Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt