Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Közleniş Yağlı Biber Turşusu (Kurulumu Bugün Yapın Yarın Yeyin)

Közleniş Yağlı Biber Turşusu (Kurulumu Bugün Yapın Yarın Yeyin)

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
kozlenmis-yagli-biber-tursusu-kurulumu-bugun-yap-yarin-ye.jpg

Közleniş Yağlı Biber Turşusu (Kurulumu Bugün Yapın Yarın Yeyin) Tarifi İçin Malzemeler

• 2 kilo jalopene biber
  • 2 baş sarımsak
  • 1 su bardağı üzüm sirkesi
  • 1,5 tatlı kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1,5 su bardağı sıvı yağ

Közleniş Yağlı Biber Turşusu (Kurulumu Bugün Yapın Yarın Yeyin) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle biberlerimizi közleyelim, isteğe bağlı bütün haliylede yapabilirsiniz ama ben aşırı acı olduğu için dilimlemeyi tercih ediyorum.
  2. İnce ince doğradığımız biberleri tavaya alalım.
  3. Üzerine sirke ,yağ ,tuz ,şeker hepsini ilave edelim.
  4. Sarımsakları istenilen boyutta dilimleyelim ve güzelce karıştıralım .
  5. Orta ateşte 7-8 dakika kaynatalım .
  6. Sıcak sıcak kavanoza koyalım ve ağzını sıkıca kapatalım.
  7. Serin yerde muhafaza edelim.
Not ;bu işlemleri yaparken eldiven kullanalım deneyecek olanlara afiyet olsun.

Közleniş Yağlı Biber Turşusu (Kurulumu Bugün Yapın Yarın Yeyin) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yağlı Biber Turşusu (Bugün Yap Yarın Ye) Görüntülü Tanımı İçin Gereçler 1.5 kg acı ya da tatlı kıl biber1.5 su bardağı su1.5 su bardağı üzüm sirkesi1 su bardağı sıvı yağ1.5 yemek kaşığı tepeleme kaya tuzu3 çay kaşığı toz şeker1.5 baş sarımsak1 demet maydanoz3 adet 1kg kavanoz Yağlı Biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Kıl Biber Turşusu (Yağlı) Tarifi İçin Malzemeler 1 kg sivri biber1 su bardağı üzüm sirkesiyarım su bardağı ayçiçek yağı1,5 su bardağı su1 yemek kaşığı kaya tuzu7-8 diş sarımsak Kıl Biber Turşusu (Yağlı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yağlı biber turşumuz için öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Çabuk Turşu Yağlı Sirkeli Biber Turşusu Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo kadar kıl biber1 çorba kaşığı turşuluk tuz1 büyük çay bardağı sıvı yağ1 büyük çay bardağı sirke (Ben üzüm kulandım elma da olur)3.5 su bardağı suYarım baş sarımsakBiraz maydanoz Çabuk Turşu Yağlı Sirkeli Biber Turşusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Yağlı Sirkeli Kapya Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1.5 kilo kırmızı ve yeşil kapya biber1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı üzüm sirkesiYarım demet maydanoz7 diş sarımsakTuz Yağlı Sirkeli Kapya Biber Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biberlerimizi yıkayıp içindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Yağlı Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1 kg yeşil biber veya kıl biber1 su bardağı üzüm sirkesi1 su bardağı su1 su bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuzSarımsak Yağlı Biber Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biberleri güzelce yıkayıp içinin tohumları temizlenip uzun uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt