Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kozlenmiş Biber Salatası Tarifi

Kozlenmiş Biber Salatası Tarifi
0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sizlere harika bir tarif vermek istiyorum bayanlar kozlenmiş kırmızı biber ile harika bir salata yapabilirsiniz nasılmı diye siz sormadan ben hemen tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorumHem cok sağlıklı hem cok pratik cok beğeneceksiniz bu slaatayı mutlaka denemenizi oneriyorum

Oncelikle sizlere gerekli olan malzemeleri sıralamak istiyorum bayanlar:

Kırmızı Kozlenmiş Biber Salatası Malzemeleri: Kırmızı biberbiraz zeyntinyağı ve sarımsak

Salatamızın Hazılanışı

Birinci adımda once biberlerimizi ocağın uzerine koyuyoruz kabukları kararıncaya kadar guzelce kozluyoruzKozlenen biberleri daha sonra daha sonra folyoya sarın bunu yapmamızdaki amac cok daha kolay soyulmasıdır

Ardından biberleri guzelce soyun ve saplarını kesin uzun uzun şeritler halinde guzelce doğrayınSon olarak yapmanız gereken şey sarımsakları halka halka doğrayın ve yağda kavurun biberlerin uzerine bu sosu dokun Afiyet Olsun

Yukarıda bahsettiğim gibi oyle değilmi bayanlar hem cok basit hemde cok lezzetli sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum imageskozlenmisbibersalatasitarifi5ad3c91348b44gif

ALT :wwwupluploadskozlenmisbibersalatasi791kozlenmisbibersalatasi791ALT

Similar threads

Sizlere fantastik bir tanım belirlemek istiyorum bayanlar közlenmiş kırmızı biber ile inanılmaz bir salata yapabilirsiniz nasılmı diye siz sormadan ben derhal tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorumHem çok dinç keza fazla pratik çok beğeneceksiniz bu slaatayı mutlaka denemenizi öneriyorum Ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kozlenmiş Biber Salatası Tarifi İcin Malzemeler *4 adet kırmızı biber *2 diş sarımsak *1 paket konserve mısır *Sirke *Zeytinyağı Kozlenmiş Biber Salatası Tarifi Yapılışı Kırmızı biberlermizi kozluyoruz Ocakta veya fırında kozleyebilirsiniz Veya benim gibi kozmatikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Semizotunun faydaları saymakla bitmiyor bu sebzeyi en iyi tuketmenin yolu ise pişirme işlemi gormeden ciğ olarak tuketilmesidir Bizde bunu duşunduk ve sizlere harika bir semiz otu salatası tarifi hazırladıkPirincle birlikte hazırlanan bu salata hem cok sağlıklı hemde cok besleyici mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bayanlar sizlere ev yapımı kahvaltılık bir sos tarifi vermek istiyorum inanın cok lezzetli oluyorHem besleyici ve saplıklı ozellikle cocuklarınız yediğinde guzelde bir iştah acıcı olacağını duşunuyorumHemen sizlere Kolemiş patlıcan ve kozlenmiş kırmızı biberlerle yapılan nefis sos tarifimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Kolay salata tarifleri arasına bir yenisini ekleyeceğiniz, nefis mi nefis yoğurtlu erişte salatasını mutlaka denemelisiniz Yerken kendinizi almayacağınız bu son derken istemsizce 1 kaşık daha alacağınız bu harika salatanın icerisindeki kırmızı biber, sarı sarı mısır taneleri ve turşu lezzetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt