Közlenmiş Kapya Biber Kabak Sarma Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet kapya biber
- 2 adet kabak
- 2 kaşık süzme peynir
- 2 kaşık süzme yoğurt
- 2 kaşık lor peyniri
- 1 kaşık yağlı peynir
- 2 kaşık zeytinyağ
- 4 dal dereotu
- 4 dal maydanoz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 3 kaşık dövülmüş ceviz
Közlenmiş Kapya Biber Kabak Sarma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Biberleri közlüyoruz.
- Kabakları soymadan ince dilimleyelim.
- Varsa tost makinesin de kızartalım.
- Yoksa tavada kızartın yumuşasa yeter.
- Közlenen biberleri ortadan ikiye kesip soyuyoruz.
- İçlerini temizliyoruz.
- Soğuyunca iç malzememizi az koyup sarıyoruz.
- Kürdan yardımıyla açılmamsı için resimdeki gibi yapıyoruz.
Not : malzemeleri kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz.
Közlenmiş Kapya Biber Kabak Sarma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı