Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kral’a gözdağı: Yaşadıklarımı açıklarsam belki rahatlarım

Kral’a gözdağı: Yaşadıklarımı açıklarsam belki rahatlarım
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
Malezya%2DKrali%2DMoskova%2Dguzeliyle%2Devlendi%2D213380%2Ejpg

Dünya medyasının yakından izlediği ve Kral’ın tahtan feragat ettiği aşk ve ayrılık kıssasında son atılım Rusya güzelinden geldi. Voyevodina, Instragram hesabından çiftin aşk dolu bir fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımdaki fotoğrafın ne vakit çekildiği bilinmezken, Moskova’da oğlu Leon’la birlikte yaşayan Voyevodina, pozisyon olarak Malezya’nın başşehri Kuala Lumpur’u seçti.

Eski Kral’a yönelik bildiride 27 yaşındaki model, “Herkesin sahiden bize ne olduğunu bilmek istediğini biliyorum. Evvelden öykümü açıklamaya hazır değildim. Tahminen, gerçeği söylersem kendimi daha âlâ hissedeceğim… Ama kimseyi incitmek istemiyorum” sözlerini kullandı.

KRAL: BABASI BEN OLMAYABİLİRİM

İngilizce yayın yapan Singapur merkezli ‘Straits Times' gazetesi, eski hükümdarın avukatına dayanarak, minik Leon’un babasının Sultan Muhammed olduğuna dair objektif bir delil olmadığını tabir etmişti.

Eski Kral Muhammed'i temsilen konuşan avukat Koh Tien Hua, “Çiftin haziran ayında İslami geleneklere nazaran boşandığını” vurgulamıştı. Buna nazaran; Muhammed bir şahidin huzurunda üç defa “boş ol” diyerek Voyevodina'dan ayrıldı.

Avukat Koh, Voyevodina'nın geri döndürülmesi mümkün olmayan boşanma kararıyla ilgili 22 Temmuz'da avukatları aracılığıyla haberdar edildiğini ve bir boşanma dokümanı kopyasının kendisine iletildiğini söz etmişti.

Ancak Voyevodina, boşandıkları yolundaki haberleri reddediyor. Bir Malezya sitesine konuşan genç bayan, “Çocuğumla birlikte Rusya'dayım. Haziran ayında boşanma süreçleri için Singapur'da değildim. Bir bir provokasyondur. Ben hiçbir vakit boşanmadım” demişti.

Kelantan Sultanı olan Muhammed, ocak ayında herkesi şaşırtan bir kararla tahtan feragat etmiş ve Rus hoş Oksana Voyevodina ile evlenmişti.