Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Krem Muz

Krem Muz

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Krem Muz Tanımı İçin Malzemeler

• 1 litre süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 4-5 adet muz
  • 2 adet kivi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Fındık kırığı

Krem Muz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarısını bir tencerede yoğunlaşıp kaynayana kadar pişirdim.
  2. Karıştırarak birinci sıcağının çıkmasını sağladım.
  3. Soyduğum 3 adet muzu kabaca içine parçaladım.
  4. Tereyağını da ekleyerek el blenderi ile güzelce çektim.
  5. Kivileri soyup dilimledim.
  6. Kasenin tabanına bir dilim koyup bir ölçü tatlıyı boşalttım.
  7. Ara kata bir kaç dilim muz dizdim.
  8. Tekrar tatlı ile doldurdum.
  9. Biraz soğuyunca üzerini bir dilim kivi ve fındık kırığı ile süsledim.
  10. Kenarına da bir adet rulo gofret ekledim.
Hepsi bu kadar deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Krem Muz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kremalı Muz Nasıl Yapılır Ev Yapımı Kremalı Muz Tarifi Resimli imageskremalimuztarifiresimli5ad3d8911f4fc Malzemeler: krem şanti 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 adet muz, 1 yemek kaşığı toz şeker dovulmuş ceviz Yapılışı: Muzları dilim dilim, orta kalınlıkta doğrayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kivili Muhallebi Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt4 tepeleme yemek kaşığı un2 tepeleme yemek kaşığı nişasta1 su bardağı şeker2 paket vanilya1 yemek kaşığı margarin1paket krem şanti2 adet kivi2 adet muz2 adet çilek tercihinize kalmış Üzeri İçin Pasta süsü Kivili Muhallebi Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Kivili Magnolia Tanımı İçin Malzemeler Muhallebi malzemeleri 1 litre süt3 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı şeker1 adet yumurta sarısıVanilya1 yemek kaşığı tereyağ Ara katları için Bebe bisküvisi ve bademSüslemek için kivi ( meyve tercihi herkes kendi isteğine nazaran seçebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Rulo Yaş Pasta Tanımı İçin Materyaller 3 adet yumurta1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker1 paket kabartma tozu1 su bardağı un1 paket vanilya Krema için: 500 ml süt1 paket vanilya2,5 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı nişasta4 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı tereyağı Ortası için; Muz Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Eskimiş Muzlarla Mükemmel Pasta Tanımı İçin Materyaller Keki İçin ; 2 adet yumurta1 çay bardağı toz şekerYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı süt2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Muhallebisi İçin ; 2 su bardağı süt2 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı nişasta1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt