Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Krema Dolgulu Neşeli Yulaf Çanakları

Krema Dolgulu Neşeli Yulaf Çanakları
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
krema-dolgulu-neseli-yulaf-canaklari.jpg

Krema Dolgulu Sevinçli Yulaf Çanakları Tanımı İçin Materyaller


Yulaf çanakları için
  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 3 adet yumuşak kuru incir
  • 1 kahve fincanı kaynar su
Bu ölçü ile ortalama 6 cm çapında altı çanak çıkıyor

Krema dolgusu için
  • 3 yemek kaşığı pınar labne (Vegan arkadaşlarım hindistan cevizi ya da yulaf kreması koyabilirler)
  • 1 yemek kaşığı bal (ya da rastgele bir tatlandırıcı)
Üzeri için
  • Karadut yahut çilek yahut yaban mersini
  • Ya da fındık, ceviz

Krema Dolgulu Sevinçli Yulaf Çanakları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yulaf ezmesini teflon tavada kısık ateşte, yakmadan pembeleşene kadar kavuralım.
  2. Ocaktan aldığımız yulafların üzerine minik doğranmış inciri ve kaynar suyu ekleyip hamur yapalım.
  3. Hamuru altı eşit modüle bölüp başparmağımız ya da tatlı kaşığı ile çanak formu verelim ve dondurucuya atalım.
  4. Bu ortada labne ve balı çatalla yeterlice çırpalım. 20 dakika sonra dondurucudan çıkarttığımız çanakları labne ve balla yaptığımız, krema ile dolduralım.
  5. Çankaların üzerini meyve ya da kuruyemişlerle süsleyip servis yapalım. Deneyen tüm arkadaşlarıma afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt