Krema Soslu Körili Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- Küp küp doğranmış tavuk beyazı
- 1 adet soğan
- isteğe nazaran mantar
- 1 kutu krema
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- Toz karabiber
- Köri
Krema Soslu Körili Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir derin tencereye,küp küp doğranmış tavuk beyazını alın ve rengi değişene kadar biraz kavurun.
- Ardından sıvı yağı,tereyağı,ince ince doğranmış soğanı ve ince ince doğranmış mantarları ek edip kavurun.
- Üzerine tuzu ve baharatları ek edip 2-3 dakika pişirmeye bırakın.
- Servis edeceğiniz vakit kremayı ek edip biraz daha pişirin. Afiyet olsun canlar????