Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Krema Tadında Mantar Çorbası

Krema Tadında Mantar Çorbası
0
64

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
krema-tadinda-mantar-corbasi.jpg

Krema Tadında Mantar Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 10- 12 adet mantar
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 4.5 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 1 et bulyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Krema Tadında Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak mantarları yıkayıp ince ince doğrayın.
  2. 10 dakika limonlu suda bekletelim.
  3. Daha sonra mantarlarımızı kağıt havlu kullanarak kurtulalım.
  4. Tencereye sıvı yağımızı alıp mantarları kavurmaya başlayalım suyunu salıp tekrar çekene kadar pişirelim.
  5. Tencerenin kapağı kapalı bir halde pişirelim????.
  6. Mantarların yalnızca yağı kaldığı vakit 1- 2 dakika kavuralım.
  7. Daha sonra unumuzu ekleyip 1 -2 dakika daha kavuralım.
  8. Su ve sütümüzü ekleyip süratli hızlı çırpalım.
  9. Et bulyonumuzuda ekleyelim.İster direk kullanın isterseniz 1 bardak sıcak suda eritilerek eklenebilir ????.
  10. Çorbamız yoğunlaşana kadar karıştırılır.
  11. Çorbamız yoğunlaştıktan sonra limon suyu ve tuzu ekleyip 5 dakika daha pişirelim.
  12. Sonra çorbasının ağzı kapatılıp biraz dinlendirilir.
  13. Daha sonra servis yapabilirsiniz????.
Afiyet olsun????????.

20- 25 dakika pişirelim.

Krema Tadında Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt