Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Çıtır Börek

Kremalı Çıtır Börek
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-citir-borek.jpg

Kremalı Çıtır Börek Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket baklavalık yufka
  • 1 paket çiğ krema
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 şişe maden suyu
  • 500 gram kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • Tuz
  • Karabiber
  • Salça
  • Pulbiber
  • Sıvıyağ

Kremalı Çıtır Börek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle baklavalık yufkaları bir beze sarın yoksa çabucak kuruyor. 1 yumurta sarısı, krema ve sütlü karışımı hazırlayalım.
  2. Yufkaları 2 tane tezgaha serin ortasına karışımdan sürün sonra iki tane daha yufka koyun.
  3. Sıvı karışımdan sürün hazırladığımız kıymalı karışımı uç kısımlara koyarak bu halde rulo biçiminde saralım.
  4. Üzerine 1 yumurta sarısı ve süt karışımını yufkanın üzerine sürelim.
  5. 180 derece fırında kızarana kadar pişirin afiyet olsun ????????
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt