Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Çörek (Pain Aux Raisins)

Kremalı Çörek (Pain Aux Raisins)
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-corek-pain-aux-raisins-3.jpg

Kremalı Çörek (Pain Aux Raisins) Tanımı İçin Gereçler

  • 8-10 adet milföy
Krema için;
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çorba kaşığı nişasta
  • Yarım çay bardağı toz şeker
  • 1 çorba kaşığı margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
Ortasına koymak için
  • 1 çay bardağı kuru üzüm
Üzeri için
  • 1 yumurtanın sarısı

Kremalı Çörek (Pain Aux Raisins) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle kremayı hazırlamak için. Süt ve şekeri bir tencerede kaynatın öteki bir kapta da nişasta ve yumurtayı çırpın.
  2. Kaynayan sütü karıştırarak yavaş yavaş nişastalı karışımı ekleyin.
  3. Kaynamaya başladığında üzerine vanilya ve margarini ekleyin sonrasında kremanın biraz soğuması ve ılıması için kenara alın.
  4. Sonrasında tezgaha un serpin ve tüm milföy yapraklarını yan yana olacak halde tezgaha serin uçlarından birleştirin ve üzerlerine yeniden un serperek azıcık genişletin.
  5. Sonrasında kremanın hepsini hamurun üzerine ekleyin ve yayın kenarlarda az boşluk bırakın.
  6. Sonrasında kuru üzümü yayın boş kalan kenarlardan bir modül içeri katlayın ve yavaşça rulo haline getirin.
  7. 1 parmak kalınlığında kesin ve üzerlerine biraz bastırarak besbelli hale getirin.
  8. 1 yumurta sarısını da üzerlerine sürerek fırına verin.
  9. 180 derecede fansız ayarda üzerler kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt