Kremalı Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet patates
- 4 adet havuç
- 1 adet kapya biber
- 1 adet kuru soğan
- 1 paket süt kreması krema
- 5 su bardağı sıcak su ya da et/tavuk suyu
- 2 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Kremalı Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle kuru soğanı ,patatesi, kapya biberi ve havucu iri iri doğrayalım. Tencereye alalım.
- Tencereye sıcak suyu yahut et suyunu dökelim.
- Baharatları katalım.
- Sebzeler yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
- Sebzeler yumuşayınca blenderdan geçirelim.
- En son kremayı ekleyip, karıştıralım ve 5 dakika kadar tekrar kaynatalım. Afiyet olsun ????