Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Mantarlı Et Sote

Kremalı Mantarlı Et Sote
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-mantarli-et-sote.jpg

Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gram kuşbaşı et
  • 200 gram istiridye mantarı
  • 1 paket krema
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz, karabiber

Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle etleri ocağa alıyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  2. Sonra biraz yağ koyup kavuruyoruz piştikten sonra mantarları yıkayıp doğrayıp ekliyoruz.
  3. Suyunu çeken kadar güzelce pişirdikten sonra biraz daha yağ ekleyip kavuruyoruz.
  4. Piştikten sonra altını kapatıp krema, tuz ve karabiber ekleyip karıştırıyoruz.
 
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt