Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Mantarlı Körili Makarna

Kremalı Mantarlı Körili Makarna

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
kremali-mantarli-korili-makarna.jpg

Kremalı Mantarlı Körili Makarna Tanımı İçin Gereçler

• 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı köri
  • 1 paket mantar
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet sarı kapya biber
  • 1 paket makarna
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Sebzeli çeşni (Göz kararı )

Kremalı Mantarlı Körili Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak mantar ve küçük kuş başı doğradığım tavukları yarım su bardağı suyla farklı bir tencerede azıcık pişiriyorummm.
  2. Büyük bir tencereme aldığım, kaynamış suyuma bir paket makarnamı ekliyorum, 10 dakika kadar pişirdim, biraz canlı sevdiğim için canlı bırakıyorum.
  3. Daha sonra süzgece alıyorum ve tenceremde yağı biraz kızdırıp rendelenmiş soğan ve sarımsağı biberlerle birlikte hafif birkaç tıp çevirdim.
  4. Daha sonra tavuk ve mantarı ekledim biraz daha pişirdim.
  5. Daha sonra karabiber ve köri tuz çeşni ek edip kremamı aktardım.
  6. En son makarnamı azar azar ekledim ve kısık ateşte tüm gereçleri karıştırdım. Veee makarnamız tüm lezzetiyle hazır deneyenlere afiyet olsun ben lezzetinden çok şad kaldım. ????.
Kremalı Mantarlı Körili Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Körili Tavuklu Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket penna makarna350-400 gram tavuk ğöğsü1 kutu krema10-15 adet mantar1 orta uzunluk soğan1 tatlı kaşığı kekikYarım tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı fesleğen(isteğe bağlı2 tatlı kaşığı köri6-7 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Körili Kremalı Makarna Tanımı İçin Gereçler Yarım paket makarna1 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı köri baharatı1 tatlı kaşığı reyhan1 çay kaşığı kekikYarım çay kaşığı tuz1 paket krema Körili Kremalı Makarna Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Makarnayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Kremalı Mantarlı Körili Tavuk Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk göğsü300-400 gram mantar2 adet soğan2 diş sarımsak1 paket sıvı krema2 yemek kaşığı köri1 tatlı kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı tuzBiraz sıvı yağ Kremalı Mantarlı Körili Tavuk Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kremalı Körili Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Gereçler 500 gr tavuk göğsü300-400 gram mantar2 adet soğan2 diş sarımsak1 paket sıvı krema2 yemek kaşığı köri1 tatlı kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı tuzbiraz sıvı yağ Kremalı Körili Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Tavuk Dünyası Kremalı Körili Tavuk Ve Makarna Tanımı İçin Materyaller Tavuk için: 750 gram tavuk1 adet soğan2-3 adet yeşil biberKapya biberSarımsak2 tatlı kaşığı köri1 paket kremaKarabiber Makarna: 1 paket makarnaTerayağKöriAz ölçüde krema yahut süt Tavuk Dünyası Kremalı Körili Tavuk Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt