Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Mantarlı Körili Tavuk

Kremalı Mantarlı Körili Tavuk
0
43

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-mantarli-korili-tavuk.jpg

Kremalı Mantarlı Körili Tavuk Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 300-400 gram mantar
  • 2 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 paket sıvı krema
  • 2 yemek kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Biraz sıvı yağ

Kremalı Mantarlı Körili Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci öncelikle 500gr tavuğumuzu jülyen (İnce uzun) formda doğruyoruz.
  2. Soğanımızı da uzun olacak biçimde doğruyoruz.
  3. Mantarlarımızında kabuğunu soyup ince ince doğruyoruz.
  4. Doğramayla işimiz bittiğine nazaran artık pişirmeye geçelimm:)
  5. Jülyen doğranan tavuklarımızı tavaya alıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz suyunu çektikten sonra biraz yağ 2 diş sarımsağımızı da ezip ince uzun doğranan soğanlarımızla birlikte ekliyoruz soğan ölene kadar kavuruyoruz.
  6. Soğan öldükten sonra mantarlarımızı ekliyoruz mantarlar suyunu çekip pişerken içine sırasıyla baharatlarımızı tuzumuzu ve körimizi ekleyip karıştırıyoruz.
  7. Hepsinin tadına bakıp pişince içine kremamızı ekliyoruz ve güzelcene karıştırıyoruz rengi yoğunlaşınca 5 dakika daha karıştırıp servis edebilirsiniz:)). Hepinize afiyet olsun!.
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt